Etkinlikler 2003

Cumhuriyet' in Bekçileri Çanakkale' de ... Ege Üniversitesi Rektörlüğü' nün organizasyonu ve öncülüğü ile 16-18 Mart tarihlerinde, Çanakkale' ye, Ege Bölgesi Üniversitelerinin katıldığı bir eğitim gezisi düzenlendi. Çanakkale Zaferi' nin 89. yıldönümü dolayısıyla yapılan geziye Ege Üniversitesiyle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Yaşar Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi' nden 600 öğrenci ve 150 öğretim üyesi katıldı.
Başkentte Cumhuriyet için yürüdük. Ankara' da Ankara Üniversitesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği' nce düzenlenen Cumhuriyet' e Saygı Yürüyüşü' ne Ege Üniversitesi'nden öğretim üyeleri ve öğrenciler olarak toplam 620 kişi katıldı.
Optional String Kuartet "Klasik'ten Jazz'a" konseri 27 Mart 2003 E.Ü. Kampüs Kültür Merkezi
Ege Üniversitesi ve İtalyan Kültür Merkezi işbirliğiyle "My Voice" "Uluslararası Hafif Müzik Klasiklerinden Örnekler" konseri Fatima SCIALDONE 14 Mayıs 2003 E.Ü. Kampüs Kültür Merkezi
Prof. Dr. Erdal İnönü Konferansı 8 Ekim 2003 E.Ü. Kampüs Kültür Merkezi
Ege Üniversitesi ve İtalyan Konsolosluğu işbirliğiyle "Jazz'dan Etnik Müziğe Örnekler" Konseri Grup Ziringaglia 11 Aralık 2003 E.Ü. Kampüs Kültür Merkezi