Bir Tebessüm de Sen Yarat

Bu bayram, çocukların yüzünde bir tebessüm de siz yaratmak ister misiniz?

Her çocuk bayramı iple çeker. Çocuklar için bayram sabahı giyilecek yeni kıyafetler, ayakkabılar büyük heyecan ve mutluluktur. İşte bu heyecan ve mutluluğa ortak olmak için Ege Üniversitesi Ailesi olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlıklarını biz alıyoruz, çocuklarımızı baştan ayağa giydiriyoruz.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan “Bir Tebessüm de Sen Yarat” projesi kapsamında Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahipleri çocuklara sizlerden gelen yeni kıyafetleri hediye ederek onları sevindirmeyi planlıyoruz.

Siz de bir çocuğa yeni kıyafetler almak istiyorsanız Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nü arayarak yaş ve cinsiyet bilgilerini edinebilirsiniz. İçlerine değişim kartı eklediğiniz yeni kıyafetleri 10 Haziran 2018 tarihine kadar Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne teslim edebilirsiniz. Kıyafetler muhtarlar ve okul yönetimleri aracılığıyla çocuklara iletilecektir.

Ayrıntılı bilgi için 311 21 03 / 311 43 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.